Brittiläinen audiovalmistaja PMC on esitellyt asennuskaiuttimista koostuvan ci-sarjan Denverin CEDIA-messuilla. Ensimmäiseksi julkistettiin sarjan lippulaivamallit ci140 ja ci140sub.

PMC ci140 on kolmiteinen ja varustettu neljällä bassoelementillä. Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä on ilmestymässä vielä ci30, ci45, ci65 ja ci90slim. Ne ovat kaksiteisiä malleja.

Kaikki sarjan mallit ovat syvyyssuunnassa ohuita, jotta ne voidaan ripustaa seinälle. Ensimmäisenä esiteltyjä lippulaivoja ei voi asentaa seinän sisään, mutta ensi vuoden puolella ilmestyvät kylläkin. Niissä asennusta helpottavat Qikfire-jousikiinnikkeet.

Sarjassa käytetään PMC:n kaiuttimista tuttua ATL-transmissiolinjaa basson kuormittamiseen sekä Laminair-aukkoja. Elementteinä on pitkäiskuinen LT tai vielä pitkäiskuisempi LTx 130 millimetrin koossa ja luonnonkuitukartiolla. Keskiäänistä huolehtii 50 millimetrin dome ja diskanteista 27 millimetrin dome. Jakosuodin on käsityötä.

Etupaneeli on tehty yhtenäisestä alumiinipalasta, minkä PMC lupaa takaavan jäykkyyden ja parhaan mahdollisen vaimennuksen. Kotelot on myös rimoitettu.

Kaiuttimet ovat väriltään mustia. Neliön muotoiset reunuksettomat metalliverkot ovat saatavilla mustana tai valkoisena.

www.pmc-spe­a­kers.com

www.mrhifi.fi