Tampereella esitellään 16.2 brittiläisen PMC:n studiokaiuttimet suurelle yleisölle. PMC on tunnettu raskaan sarjan koti- ja studiokaiuttimistaan.

Tapahtumapaikkana on Mediapoliksen konferenssitila Audio-Visio. Tapahtuma alkaa kymmeneltä ja loppuu kello 16. Valmistajan edustaja Chris Allen pitää kaksi noin tunnin esitystä klo 10–11 ja klo 14–15.

Samalla ensiesitellään Suomessa uusi Result6-aktiivikaiutin, joka sopii niin kotiin kuin studioonkin. Hinnaltaan se on 3 000 euroa / pari. Tapahtumassa on mahdollista päästä kuuntelemaan PMC:n kaiuttimia niin stereo- kuin 5-kanavaisessakin demosetissä. Kuuntelua varten paikan päällä on Pro Tools HD -työasema ja universaalisoitin. Vieraat voivat tuoda myös omia musiikkiesimerkkejään soitettavaksi.

Result6:ssa on kaksi vahvistinta – 65-wattinen ja 100-wattinen. Kaiuttimissa käytetään ATL-transmissiolinjaa, jossa ääni kulkee peräti 1,5 metrin matkan kotelossa. Digitaalista signaaliprosessointia tai huonekorjausta kaiuttimissa ei ole käytetty.

Jos tapahtumaan ei pääse paikan päälle, niin Result6-kaiuttimia pääsee kuuntelemaan tapahtuman jälkeen MR Hifissä Helsingissä ja SoundFactorissa Tampereella. Allenin esitys pyritään myös videoimaan mahdollisuuksien mukaan tapahtuman Facebook-sivulle.

Tapahtumapaikan osoite:
Mediapolis
Tohlopinranta 31
33270 Tampere

www.mrhifi.fi

soundfactor.fi

www.pmc-speakers.fi