Polk on esitellyt CES 2018 -messuilla soundbaria, joka sisältää Amazonin Alexa -ääniohjauksen.

Command Barissa on Amazonin Echon mikrofonit ja hallintanäppäimet. Sillä voi hallita esimerkiksi toistoa, toistolähteitä, äänenvoimakkuutta, ja älykotia. Kaukosäätimessä on Alexa Action -näppäin, jolla voi aktivoida ääniohjauksen. Se laskee samalla äänenvoimakkuutta, jotta mikrofonit saavat paremmin selvää puheesta. Muita ominaisuuksia ovat dialoginselkeytystoiminto ja taajuuskorjain esiasetuksilla.

Elementteinä Command Barissa on kaksi kolmen tuuman laajakaistaa, kaksi tuuman kokoista diskanttia ja 6,5 tuuman subwoofer refleksiportilla. Takana on valmiina kiinnitysreiät seinäasennusta varten. Liitäntönä on optinen liitäntä, kaksi 4k:ta tukevaa hdmi 2.0b-sisääntuloa ja arc-yhteensopiva hdmi-lähtö. Yhteensopivuus löytyy Dolby Visionille, hdr10:lle ja hdcp 2.2:lle. Hdmi-liitäntä on suunniteltu Amazonin Fire TV Stickin tapaisille laitteille. Takana on usb-portti niiden virransyöttöä varten. Langattomista ominaisuuksista löytyy wifi ja bluetooth.

Yhdysvalloissa hinta on 299,95 dollaria ja ilmestymisaika on tänä keväänä. Suomeen saapumisesta ei ole tietoa. Amazon kuitenkin alkoi taannoin toimittaa älykaiuttimiaan Suomeen.

www.polkaudio.com

www.simex.fi