Pro-Ject on esitellyt uuden mikrokokoisen stereopäätevahvistimen. Pro-Ject Amp Box S3:n piirilevy ja topologia on uudistettu särön vähentämiseksi (< 0,02 % @ 10 W) ja kohinaetäisyyden parantamiseksi (100 dBV a-painotettuna). Hyötysuhteen luvataan olevan hyvällä tasolla, joten energiahävikki on minimaalista. Soundissa on pyritty Pro-Jectin mukaan hakemaan putkivahvistimen tunnelmaa. Vahvistimen luvataan soveltuvaan enimmillään 15 neliömetrin huoneisiin, toki kaiuttimesta riippuen. Sitä voi käyttää ajamaan esimerkiksi lähikenttäkaiuttimia tai asennuskaiuttimia tai esimerkiksi laajentamaan kotiteatterijärjestelmää. Kokoa on pisimmällä sivulllakin vajaat 12 senttimetriä, joten vahvistimen saa näppärästi piiloon katseilta.

Liitännät ovat yksinkertaiset mutta suhteellisen monipuoliset. Sisääntuloina on rca. Trigger-sisääntulojen ja -lähtöjen ansiosta päätettä voi käyttää myös kahden ja kolmen vahvistimen järjestelmissä. Jatkuvaa tehoa ilmoitetaan 2 x 23 wattia kahdeksaan ohmiin ja 2 x 40 wattia neljään ohmiin. Hetkellistä tehoa puolestaan ilmoitetaan neljä ohmia.

Kotelointi on Pro-Jectin bokseista tuttuun tapaan tanakkaa alumiinia, ja värivaihtoehdot ovat musta ja hopea. Alla on kumitassut. Vahvistin on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa.

Hinta on Suomessa 329 €.

www.project-audio.com

www.ak-hifisystems.fi