Q Acoustics on esitellyt seinään upotettavan E120-vahvistimen. Vahvistimessa on radiovastaanotin, Bluetooth-yhteys, 3,5 millimetrin analoginen sisääntulo ja optinen mini-Toslink esimerkiksi television liittämistä varten. Optinen tulo tukee enimmillään 16 bitin ja 48 kilohertsin äänentoistoa.

Hallinta onnistuu 3,5 tuuman värinäytön ja kosketuspainikkeiden avulla. Käyttövalikon kielivalinnoista löyty muun muassa suomi. Ominaisuuksiin kuuluu kello ja kaksi hälytystä, jotka pystyy asettamaan soimaan kerran, päivittäin, arkisin tai viikonloppuisin. Vahvistin on päällystetty likaa hylkivällä pinnoitteella. Vahvistin on pölyn- ja vedenkestävyydeltään IP57-tasoa ja minikaukosäädin puolestaan IP67-tasoisesti roiskesuojattu.

Tehoa irtoaa 2 x 25 wattia kuuden ohmin kuormalla. Vahvistin toimii D-luokassa, joten lämmöntuotto on vähäistä. Kanavia voi käyttää stereoparina tai kaksoismonona. Myös aktiivisubbarin liittäminen onnistuu.

Q Acoustics E120 on tarjolla mustana ja valkoisena. Mitat ovat 91 x 151 x 60 millimetriä. Mukana tulee kaksi kappaletta seitsemän metrin kaiutinkaapelia sekä viiden metrin virtajohto. Hintaa vahvistimella on 549,9 euroa.

www.qacoustics.com

www.simex.fi