Saksalaisen kaiutinvalmistajan Quadralin kaiuttimet ovat saapuneet Suomeen. Niitä tuo maahan kokkolalainen Hifiplus/TelemaTuonti.

Quadral on valmistanut kaiuttimia yli 40 vuoden ajan. Tausta-ajatuksena valmistajalla on ollut valmistaa kaiuttimia, jotka soveltuvat käytettäväksi lähestulkoon minkä tahansa musiikkijärjestelmän ja musiikkityylin kanssa. Sen lisäksi erottelukyky on suunnittelijoiden työpöydällä kärkisijoilla.

Kaiuttimet on suunniteltu tavallisiin kotiolosuhteisiin, eli noin 15–20 neliömetrin neliskanttisiin huoneisiin, jossa on 2,2–3 metrin huonekorkeus sekä esimerkiksi huonekaluja ja mattoja. Viimeistelyvaihtoehdoista kaikista malleista on saatavilla neutraali musta. Kalliimman luokan malleissa on tarjolla yleillisempiä puuviimeistelyjä ja enemmän värivaihtoehtoja. Designissä on panostettu ajattomuuteen ja klassisuuteen villien ratkaisujen sijaan.

Valikoimaa löytyy highend-sarja Aurumista budjettimalleihin. Valmistaja on niittänyt maailmalla testimenestystä. Tarjolla on myös asennus- ja seinäkaiuttimia ja subbareita. Suuri osa mallistosta on jo saatavilla Suomesta.

www.qu­ad­ral.com

www.hifiplus.fi