RHA esitellyt ensimmäiset magnetostaattiset langattomat kuulokkeet. Nappimallisissa CL2 Planar -kuulokkeidessa on valmistajan mukaan kaikkien aikojen pienikokoisin planaarielementti. Se on kooltaan 10 mm ja se on saanut vaikutteita lentokonetekniikasta ja toisaalta koruista. Elementin kalvo on 16 mikrometriä paksu.

Kuorissa on käytetty zirkoniumoksidia, jota valmistaja kuvaa lähes tuhoutumattomaksi. Bluetooth-yhteys hoituu niskapannan avulla. Se tukee aptX-koodekkia ja sen akulle luvataan 12 tunnin käyttöäaika yhdellä latauksella. Niskapannassa on myös kaukosäädin, värinätoiminto ja puheohjauksen aktivointimahdollisuus.

Kuulokkeita voi käyttää myös langallisina 3,5 mm tai balansoidulla 2,5 mm liitännällä varustetun johdon välityksellä. Mukana niiden lisäksi kova ja pehmeä kotelo, usb-c-latausjohto, lentokoneadapteri sekä eri kokoisia korvasovittimia.

Päivänvalon kuulokkeet näkevät IFA 2018 -messuilla. Ne ovat nyt ennakkotilattavissa ja toimitusten on määrä alkaa 12.9. Hinta on nappikuulokkeiksi korkea eli 799,95 euroa.

www.rha-audio.com

www.scanteknik.fi