Ricoh on esitellyt uuden Theta SC2 -kameran. Kyseessä on 360 asteen kamera, joka korvaa vuonna 2016 esitellyn SC:n. Kamera tarjoaa videokuvauksessa edeltäjän 1080p-tarkkuuden sijaan 4K-tarkkuutta, nyt 30 fps nopeudella ja enimmillään kolmen minuutin ajan. Tärinänvaimennusta on parannettu. Käytön luvataan olevan yksinkertaista uudistetun käyttöliittymän ansiosta.

CMOS-kennoja on edeltäjän tapaan kaksi kappaletta. Kahden 180 asteen linssin avulla kamera tarjoaa 14 megapikselin kokoisia 360 asteen kuvia. Mukana on valmiita kuvaustiloja, esimerkiksi uusi valkotasapainotila vedenalaiseen kuvaukseen. Face-kuvaustila tunnistaa ihmiskasvoja, sijoittaa ne kuvan keskelle, mukauttaa valotusta ja silottaa ihoa kohinanvaimennuksella. Yötilassa puolestaan yhdistyy dynaamisen alueen kompensaatio ja kohinanvaimennus parempien hämäräkuvausominaisuuksien saavuttamiseksi.

Mobiilisovelluksen avulla voi säätää vielä kuvaa jälkikäteen. Kamera tukee neljä kertaa nopeampaa langatonta tiedonsiirtoa ja tarjolla on mahdollisuus ladata kuvamateriaaliaan Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin. Bluetooth-yhteys löytyy myös.

Värivaihtoehtoja on neljä kappaletta. Uutta edeltäjään verrattuna on myös ajastinnäppäin ja OLED-statusnäyttö. Kameran luvataan käynnistyvän 1,5 sekunnissa, ja lisävarusteena on saatavilla uutena myös kaukosäädin ja vedenpitävä kotelo.

www.theta360.com