Denonin ja Marantzin omistajat pääsevät nyt nauttimaan Roonin graafisesti monipuolisen tilauspohjaisen musiikinhallintaohjelmiston eduista, kun kyseessä on sertifioitu laite.

Sound United LLC, joka on Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, Classé ja Boston Acoustics-hifimerkkien emoyhtiö, ilmoitti tänään usean Denon- ja Marantz -tuotteen saaneen Roon Tested -sertifioinnin. Tämä sertifikaatti tuo musiikin ystäville mahdollisuuden suoratoistaa musiikkia saumattomasti Roon-palvelimelta tai Roon Core-laitteilta 59:een Denon- ja Marantz-tuotteeseen visuaalisesti rikkaan ja helppokäyttöisen kuuntelukokemuksen saamiseksi.

”Kriittinen osa kuuntelukokemusta on oppia lisää suosikkitaiteilijoista, lauluntekijöistä ja bändistä. Se tekee musiikista intiimimmän ja elävämmän kokemuksen”,  kertoo Brendon Stead, Sound Unitedin tuotekehitysjohtaja. “Aiemmin tämä intiimiys on saavutettu vinyylilevyjen tai CD-kansien toimesta –yhtälö, jota digitaalinen online-musiikki ei ole aiemmin pystynyt tarjoamaan. Roon tuo edelläkävijänä tämäntyyppisen kokemuksellisuuden streaming-musiikin maailmaan. Olemme erittäin innoissamme, että monet Denon ja Marantz -tuotteet ovat nyt Roon -testattuja, jotta innostuneet kuuntelijamme voivat laajentaa löytöretkiään rakastamansa musiikin parissa.

”Hyödyntämällä tunnustuksia, taiteilijasuhteita, tyylilajeja, sanoituksia, konsertti- ja kiertuepäivämääriä, taidetta ja paljon muuta, Roon lisää uuden ulottuvuuden musiikin tutkimiseen käyttäjäkirjastoissa. Yhdistämällä Denonin ja Marantzin Roon-testatut laitteet paikallisiin digitaalisiin musiikkitiedostoihin ja korkearesoluutioisiin streaming-palveluihin, kuten TIDAL ja Qobuz (Qobuz ei kirjoitushetkellä saatavilla Suomessa), kuuntelijat saavat verkkoympäristöön kytketyn musiikkiekosysteemin Roon Nucleus-, Mac-, Windows-ja Linux-yhteensopivan palvelinsovelluksen kanssa. Ohjausta hallitaan Mac-, Windows-, iOS-ja Android-yhteensopivan sovelluksen avulla. Verkon kautta musiikintoisto on mahdollista kaikille verkossa oleville Roon Ready-, Roon Tested-, AirPlay™-, Chromecast-, Mac-, Windows-, iOS-jaAndroid-laitteille.

”Olemme innoissamme siitä, että olemme tehneet yhteistyötä Sound United -tiimin kanssa varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen Roonista kymmenien Denon-ja Marantz-tuotteiden kautta. Vain muutamilla merkeillä on Denonin ja Marantzin kaltainen historia, ja meillä on kunnia olla osa heidän tulevaisuuttaan ”, toteaa Rob Darling, Roon Labsin strategiajohtaja.

Toinen Roon -käyttöliittymän etu on sen ainutlaatuinen lähestymistapa TIDAL- ja Qobuz-striimauksen integrointiin. Nyt Denonin ja Marantzin käyttäjät voivat nauttia henkilökohtaisen musiikkikirjastonsa saumattomasta sulautuksesta korkean resoluution streaming -suosikkeihinsa, joten haut ja soittolistat näyttävät sisällön molemmista lähteistä. Roon tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeiluajan palvelun testaamiseksi.
Lisätietoja: Roonlabs.com

Luettelot tuetuista laitteista merkkien uutissivuilta:
Denon
Marantz