Samsung esitteli CES 2022 -tapahtumassa uuden The Freestyle -projektorin. Se on kätevästi mukana kulkevaa mallia. Projektorissa on 180 asteen kierron mahdollistava teline. Kuvan suoristus, tarkennus ja keystone-korjaus hoituvat automaattisesti, joten laitteella pystyy heijastamaan valmistajan mukaan täydellisen, suorakulmaisen kuvan esimerkiksi pöytään, lattiaan, seinään ja kattoon. Tarkkuus yltää FullHD-tasolle.

The Freestylessä on Samsungin televisioista tuttuja Smart TV -ominaisuuksia, kuten suoratoistopalveluita, näytönpeilaus ja casting. Kuvakoko on 30–100 tuumaa – suurin koko onnistuu 2,7 metrin päästä. Laite toimii myös ympärisäteilevänä älykaiuttimena. Äänentoiston alataajuuksia ryydittämässä on kaksi passiivisäteilijää. Fiilistä luomassa on tunnelmavalaistus. Musiikkia toistaessaan The Freestyle analysoi musiikkia, johon se yhdistää pinnoille heijastettavat visuaaliset tehosteet.

Painoa on maltilliset 830 grammaa, joten laite ei ole liian raskas raahattava. Projektorin kanssa voi käyttää USB-PD-tekniikkaa ja lähtöteholtaan vähintään 50W/20V ulkoisia akkuja, jolloin sähköpistokettakaan ei tarvitse olla lähistöllä. Lisävarusteena on saatavilla IP55-luokitellultu projektorikotelo.

The Freestylen luvataan saapuvan Pohjoismaihin tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Ennakkotilaukset alkavat Suomessa Gigantin ja Powerin mukaan 24. tammikuuta. Hinta pyörii noin tuhannessa eurossa.

www.samsung.com