Samsungin uudessa taskukokoisessa SSD-asemassa tyylikkyys yhdistyy USB 3.2 Gen2 ja NVMe-standardien tarjoamaan siirtonopeuteen. SSD T7 Touch vie samalla tietosuojan seuraavalle tasolle esittelemällä sisäänrakennetun sormenjälkilukijan.

Sekä ammattikäyttöön että vapaa-aikaan suunniteltu Samsung T7 Touch pystyy tallentamaan turvallisesti suuria määriä kuvia, pelejä tai jopa 8K-videoita – olipa siihen kytkettävä laite tietokone, tabletti, älypuhelin tai pelikonsoli.

SSD T7 Touch on edeltäjäänsä merkittävästi nopeampi: 1 050 Mt / s lukunopeus ja 1 000 Mt / s kirjoitusnopeus tekevät siitä kaksi kertaa nopeamman kuin SSD T5 ja jopa 9,5 kertaa nopeamman kuin tyypilliset markkinoilla olevat ulkoiset kiintolevyt. Samsungin uutuus käyttää NVMe-väylää, millä T7 Touch saavuttaa helposti huippunopeutensa.

Salasanasuojauksen ja AES 256-bittisen salauksen lisäksi T7 Touch -laitteessa on sisäänrakennettu sormenjälkilukija, jollaista ei ole aiemmin nähty SSD-asemissa. Samsung tuo vuoden 2020 toisella neljänneksellä myyntiin myös SSD T7 -mallin, jossa ei ole sormenjälkilukijaa.

T7 Touch on saatavana kolmessa kokoluokassa: 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt. Värivaihtoehtoina taas ovat musta ja hopea. Vankasta metallirungosta ja alumiinista valmistettu asema painaa vain 58 grammaa. Nopean ja vakaan siirtonopeuden saavuttamiseksi mukana tulee USB C-C- ja USB C-A-kaapelit. T7 Touch on yhteensopiva Windowsin, Macin ja Androidin kanssa ja sillä on kolmen vuoden takuu. Suositushinnat: 500 Gt (189 €), 1 Tt  (289 €) jsa 2 Tt (499 €).

Esittelyvideo: www.youtube.com/watch?v=K8QF7dnpxTY

Lisätietoja: www.samsung.com/ssd