75 tuuman 8K Full Array LED on TV-malliston uutuus, ja Sonyn huipputekniikat on tuotu myös moniin muihin malleihin.
Sony on julkaissut valikoiman uusia TV-malleja, mukaan lukien uudet ZH8 8K Full Array LED- ja XH95- ja XH90 4K Full Array LED -mallit.
Näistä mielenkiintoisin on ZH8 8K -televisio.

Sonyn premium-tason X1™ Ultimate -kuvaprosessorin ansiosta uutuusmalleissa on selkeä ja tarkka kuvanlaatu ja katselukokemus on realistinen. Ensiluokkainen ääni on niin ikään keskeistä ja uutuusmalleissa on Sound-from-Picture Reality™ -ominaisuus, joka välittää äänen siten, että se vaikuttaa tulevan suoraan ruudulta.

Kaikissa uusissa malleissa on jo tuttu Netflix Calibrated Mode, minkä ansiosta Netflix-sisällöt toistuvat täysin tarkoitetulla laadulla. Valikoiduissa malleissa on lisäksi IMAX Enhanced™ -ominaisuus immersiivisen viihdekokemuksen saavuttamiseksi myös kotioloissa.

Sonyn uudet televisiot esittelevät myös Ambient Optimization -tekniikan, joka optimoi kuvan ja äänen laadun missä tahansa ympäristössä. Se mukauttaa kuvan kirkkauden automaattisesti huoneen ympäristön valoon, lisäten kirkkautta valoisissa tiloissa ja vähentäen pimeissä täydellisen kuvan valoisuustasapainon saavuttamiseksi. Tekniikka tunnistaa jopa huoneessa olevat esineet, kuten verhot ja huonekalut, jotka voivat imeä itseensä ääntätai heijastaa sitä. Niinpä se hienosäätää akustiikkaa mahdollisimman todenmukaisen äänen aikaansaamiseksi.

Ambient Optimization -tekniikan lisäksi uusissa TV-malleissa on Immersive Edge -muotoilu eli hyvin huomaamaton minimalistinen jalusta on ruudun reunalla. Täten katselukokemus ei häiriinny juuri lainkaan.

Uuden sukupolven pelikonsoleiden näkökulmasta valikoidut uutuusmallit tukevat 8K-resoluutiota, 120 fps -tasoa 4K:ssa ja nopeaa reaktiota HDMI-liitännän kautta näytöllä. Näiden ominaisuuksien ansiosta televisiot ovat erinomaisia myös pelaamiseen.

Uusi mallisto käyttää Android™ TV, joka tarjoaa helpon pääsyn sisältöön, palveluihin ja laitteisiin laajan alustansa kautta. Myös Sonyn alkuperäisiä käyttöliittymävalikoita ja ääniohjauksia on parannettu parempaan päivittäiseen käyttöön sopivaksi. Laajennetut ääniohjaustoiminnot sisäänrakennetun mikrofonin avulla antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia tv-ohjelmista, sovelluksista ja liitetyistä laitteista hands-free-toiminnolla.

Lisätietoa: Sony ZH8