Saksalainen kuuloke- ja mikrofonikonkari Sennheiser on esitellyt uudet langalliset IE 200 -nappikuulokkeet. Valmistajan mukaan niihin on napsittu vaikutteita kalliimmista IE-sarjan -malleista niin äänenlaadun kuin ominaisuuksienkin osalta.

Toistosta vastaavat 7 millimetrin laajakaistaelementit. Siitä ei ole toistaiseksi tietoa, onko kyseessä täsmälleen sama elementti kuin IE 300 -tai IE 900 -mallissa. Joka tapauksessa harmonisen särön luvataan olevan lähes olematonta, taajuusvasteen luonnollinen kuten huomattavasti kalliimmissa nappikuulokkeissa.

Erikoisena ominaisuutena kuulokkeet voi säätää kahteen eri asentoon, mikä virittää taajuustoistoa vastaavasti kahdella eri tavalla. Mukana tulee niin vaahto- kuin silikonisovittimia. Punotun johdon suunnittelussa on pyritty ei-toivottujen häiriöäänten vähentämiseen. Siinä on 3,5 millimetrin stereoplugi ja MMCX-liitännät. Johdossa ei ole säätimia.

Sennheiser IE 200 -kuulokkeet tulevat saataville helmikuussa 150 euron hintaan, mikä on puolet IE 300 -mallin suositushinnasta.

en-fi.sennheiser.com