Headphonereview on testannut Sennheiser GSP-600 -pelikuulokkeet. Niiden ohjehinta Suomessa on 249 euroa.

Pelikuulokemaisen räväkällä ulkoasulla varustetuissa kuulokkeissa on vasemmassa kuulokkeessa alas laskeutuva puomimikrofoni. Mukana tulee miniplugiliitännällä varustettu johto ja pc-käyttöä varten erillisillä kuuloke- ja mikrofoniliitännöillä varustettu. Arvion mukaan sekä kuulokkeet että johdot vaikuttavat rakenteeltaan kestäviltä.

Kuulokkeiden puristusvoima on Headphonereviewsin mukaan melko kova – hieman liiankin – mutta vastineeksi pehmustetta on runsaasti. Kuulokkeet ovat myös melko painavat, mutta kuitenkin kaiken kaikkiaan varsin mukavat. Passiivista äänenvaimennusta kehutaan myös hyväksi. Monista pelikuulokkeista tuttua virtuaalitilaääntä Sennheiserit eivät tarjoa.

Äänensä puolesta kuulokkeet saavat kehuja. Matalimmilla taajuuksilla on tarpeeksi potkua pelien räjähdysten tai musiikissa bassokitaran toistoa. Se ei ole silti ylenmäärin korostunut. Alakeskialueella on läsnäolevuutta ja lämpöä ja yläkeskialuekin erottuu joukosta tarvittaessa. Parasta arvion mukaan on kuitenkin diskanttitoisto, joka on yksityiskohtaista ja selkeää. Erottelu on myös kaiken kaikkiaan hyvä.

Mikrofoni sen sijaan saa Headphonereviewsiltä satikutia, sillä ääni säröytyy siinä helposti ja toisto keskittyy lähinnä yläkeskialueelle. Podcast-käyttöön siitä ei siis oikein ole. Pelkkänä pelikuulokkeena arvion mukaan SteelSeries Arctis Pro + GameDAC on samassa hintaluokassa parempi vaihtoehto, mutta hyväsoundisia kuulokkeita muuhunkin kuin pelikäyttöön etsiessä Sennheiser veisi voiton.

Headphonereview’n arvio löytyy täältä.

en-fi.sennheiser.com