Shure on julkistanut CES 2022 -tapahtumassa langattomat Aonic 40 -vastamelukuulokkeet. Ne ovat edullisemmat versiot mikrofoneistaan ja takavuosina myös äänirasioistaan tunnetun valmistajan ensimmäisistä Aonic 50 -kuulokkeista.

Parannuksiakin on tehty verrattuna Aonic 50 -malliin, sillä niissä on kehittyneempi vastamelutoiminto. Vastamelutoiminnossa on kolme eri tilaa verrattuna kalliimman mallin kahteen. Uutta on Environment Mode, jonka ansiosta on mahdollista kuulla ympäristön ääniä kuulokkeita käyttäessään.

Myös akunkesto on pidempi, 25 tuntia kertalatauksella verrattuna Aonic 50:n 20 tuntiin. Hätätapauksessa viidentoista minuutin pikalatauksella saa jopa viisi tuntia lisää pelivaraa. Kuulokkeissa on 40 millimetrin komposiittielementit.

Kuulokkeet pystyvät 16-bit / 48 kHz toistolaatuun verrattuna isoveljen messevään 32-bit / 384 kHz laatuun. Koodekeista tuettuna ovat SBC, AAC, AptX ja AptX-HD, kun Aonic 50:ssä on myös AptX-LL ja LDAC.

Tarjolla on räätälöitävä taajuuskorjain ShurePlus PLAY -sovelluksessa, joka on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Sen kautta pystyy myös päivittämään laiteohjelmiston ja säätämään vastamelutiloja.

Kuulokkeet pystyy taittamaan matkaa varten. Mukana tulee kotelo, 3,5mm audiojohto ja USB-C-johto. Materiaaleina on käytetty lasilla täytettynä nylonia ja lentokonetasoista alumiinia. Värivaihtoehtoina on musta sekä valkoinen vaaleanruskeilla pehmusteilla.´

www.shure.com