Skullcandy on tuonut uudet Crusher 360 -kuulokkeensa Eurooppaan. Niissä on edeltäjiensä tapaan haptinen bassotoiminto, eli kuulokkeet tärisevät basson mukana. Sen luvataan tarjoavan immersiivisen kuunteluelämyksen.

Kokeilimme ensimmäisen sukupolven Crusherit aikanaan, mutta niissä toiminto ei saanut varauksetonta ihasteluamme. Äänentoistosta kuitenkin pidimme. Nyt teknologiasta on julkistettu toinen sukupolvi, joka toivottavasti toimii paremmin. Muuta uutta kuulokkeissa on kosketuspainikkeet ja digitaalinen signaaliprosessori.

Enimmillään bluetooth-yhteyden kantamaksi luvataan 30 metriä, mikä on kolminkertainen tavalliseen verrattuna. Akunkestoksi ilmoitetaan 30 tuntia. Kymmenen minuutin pikalatauksella on mahdollista saada kolme tuntia kuunteluaikaa. Kuulokkeilla onnistuu myös puheluiden puhuminen ja hallinta, kappaleen vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätö.

Kuulokkeet on saatavilla rajoitettuna eränä Skullcandy.eu -sivustolta. Mukana tulee myös kuljetuslaatikko. Hinta netissä on 299,99 euroa.