Sonus faber esittelee Amsterdamin ISE 2019 -tapahtumassa uusia Palladio-asennuskaiuttimia. Tarjolle tulee seinään ja kattoon asennettavia malleja. Seinäkaiuttimet sopivat etu- tai keskikaiuttimeksi. Kattoon asennettavissa kaiuttimissa elementit puolestaan on asennettu kulmaan siten, että ne osoittavat kuuntelupaikkaa kohti.

Uutuuksiin on otettu vaikutteita Sonetto- ja Olympica-mallistoista. Niissä on valmistajan kärkimalleista tutut DAD-silkkidomediskantit. Keskiääni- ja bassoelementeissä on käytetty luonnonkuiduista ja selluloosasta valmistettuja kartioita. Jakosuotimessa on käytetty Paracross Topology -piiristöä. Mukana on metallinen magneettikiinnitteinen grilli.

Level 5 -sarja sisältää seinään asennettavan PL-563-kaiuttimen sekä kattoon asennettavat PC-562P -ja PC-563P -mallit. Level 6 -sarjaan taas kuuluvat seinään asennettava PL-664-kaiutin sekä seinään asennettavat PC-662P ja PC-664P -mallit. Kutossarjalaisten mukana tulee kotelo, jos kaivataan äänieristystä. Kehikot ovat alumiinivalua. PL-664- ja PW-662-kaiuttimiin on saatavilla myös vaihtoehtoiset grillit, joissa on sonusmaisempi ulkoasu.

Myyntiin kaiuttimet saapuvat valmistajan mukaan vuoden kolmannella neljänneksellä. Hinnat eivät ole toistaiseksi tiedossa.

www.sonusfaber.com/en

www.hifihuone.fi