Denonin marraskuussa 2018 julkaisemat AH-C820W-nappikuulokkeet saapuvat Suomeen helmikuun aikana. Kuulokkeet on varustettu niskapannalla, joka ilmoittaa puheluista värinällä. Ne ovat ensimmäiset, joissa on käytetty Double Air Compression -teknologiaa.

Siinä on asetettu kaksi 11,5 millimetrin kokoista elementtiä peräkkäin, minkä luvataan tarjoavan vähäsäröistä mutta voimakkaampaa bassontoistoa. Takaosassa on myös portit ilmanpaineen tasaamiseksi ja säröytymisen vähentämiseksi.

Langaton toisto tapahtuu matalalatenssisella aptx-koodekilla varustetun bluetoothin kautta. Kuulokkeet pystyy yhdistämään myös usb-latauskaapelilla. Kuorissa on käytetty valmistusmateriaaleina sinkkivalosta ja hartsia. Akun luvataan kestävän 10 tuntia.

AH-C820W-kuulokkeiden kaveriksi on ladattavissa Denon Audio -sovellus, jolla pystyy optimoimaan ääntä, kuunnella TuneIn Radiota sekä hallita soittolistoja ja toistojonoa.

Hintaa kuulokkeilla on 249,9 euroa. Mukana tulee usb-latausjohto, kuljetuslaatikko sekä viisi lisäparia korvasovittimia, mukaan lukien muistivaahdollinen.

www.denon.fi

www.simex.fi