Klassinen italialainen hifivalmistaja Sonus Faber esitteli Omnia -all-in-one-kaiuttimen. Nykyisin yhtiö tunnetaan parhaiten kaiuttimistaan, mutta itse asiassa se palaa nyt juurilleen. Yhdessä boksissa kaiken tarjoava The Snail ilmestyi jo vuonna 1980. Tällä kertaa mukana on kuitenkin runsain määrin digitaalisia lähteitä.

Digilähteistä mukana on DLNA, AirPlay 2, Google Chromecast, Bluetooth aptX HD -koodekilla, Spotify Connect ja Tidal Connect. Tarjolla ei ole hallintasovellusta. Fyysiset liitännät löytyvät televisiolle (HDMI ARC), levysoittimelle ja CD-soittimelle. Netti hoituu langattomasti tai langallisesti.

Kotelo on puuta, ja kaiutinelementtejä peittää kankainen grilli. Laitteen päältä löytyvät kosketuspainikkeet. Elementtejä on seitsemän: kaksi 19 mm silkkidomediskanttia, kaksi kolmen tuuman selluloosakartioista keskiäänistä, pitkäiskuinen 6,5 tuuman alumiininen basso sekä kaksi sivuille ampuvaa elementtiä. Mukana tulee myös kaukosäädin.

Vahvistintehoa irtoaa 490 wattia. Sonus Faberin Crescendo-prosessointi on lupausten mukaan tekemässä äänikuvasta suuremman, leveämmän ja immersiivisemmän.

Hintakin on varsin maltillinen 1 799 euroa. Värivaihtoehtoja ovat maalis-huhtikuussa saataville tuleva pähkinäpuu ja myöhemmin saataville tuleva musta.

www.sonusfaber.com/en/

hi­fi­huo­ne.fi