Sony on esitellyt uudistetun version täyslangattomista vastamelukuulokkeistaan. WF-1000XM3 -malli on edeltäjäänsä WF-1000X:ää hieman pienikokoisempi. Vastamelutoiminnon luvataan olevan nyt 40 prosenttia parempi QN1e HD -prosessorin ansiosta. Vastaava prosessori on myös korvan ympäröivissä WH-1000XM3 -kuulokkeissa. Se toimii 24-bittisenä sekä sisältää da-muuntimen ja analogisen vahvistimen. Sony lupaa prosessorin vaativan edeltäjäänsä vähemmän virtaa.

Kuulokkeissa on bluetooth 5.0 -yhteys kymmenen metrin kantamalla. Uuden piiristön luvataan tarjoavan vakaamman yhteyden ja parempaa huulisynkronisointia videoita katsellessa. Kuulokkeissa on läheisyysanturi, joka pysäyttää musiikin, kun kuulokkeen ottaa pois korvasta. Kosketustoiminnoilla voi hallita vastamelutoimintoa ja toistoa.

Akunkestoa luvataan yhteensä 32 tuntia latauskotelo mukaan lukien. Yhdellä latauksella pystyy kuuntelemaan kuuden tunnin verran, kun bluetooth ja vastamelutoiminto ovat päällä. 10 minuutin pikalatauksella saa 90 minuuttia lisää toistoaikaa.

Kuulokkeet tulevat myyntiin elokuussa mustana ja hopeanharmaana. Hintaa niillä on 250 euroa.

www.sony.fi