Sony on esitellyt kahdet budjettiluokan langattomat kuulokkeet. Molemmat tukevat multipoint-yhteyttä eli yhdistämistä useampaan laitteeseen samanaikaisesti ja nopeaa laiteparin muodostusta.

Korvan ympäröivät WH-CH720N-vastamelukuulokkeet ovat edullisempi vaihtoehto arvostelumenestystä niittäneille WH-1000XM5-kuulokkeille. V1-prosessorikin on sama kuin lippulaivamallissa. Melua selätetään kahden anturin voimin, ja Headphones Connect -sovelluksesta melunsuodatusta voi säätää 20-portaisesti.

Kuulokkeissa on Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) -äänenparannustekniikka, jonka luvataan parantavan äänenpakkausprosessissa kadonneita yksityiskohtia. Mukana on myös tuki Google Assistantille ja Amazon Alexalle. Painoa kuulokkeilla on 192 grammaa. Kuulokkeiden akun ilmoitetaan kestävän mukavat 35 tuntia eli jopa viisi tuntia enemmän kuin lippulaivamallissa. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja sininen.

WH-CH520 -kuulokkeissa puolestaan ei ole vastamelutoimintoa, mutta puheluiden selkiyttämistoiminto kylläkin. Myös DSEE-äänenparannustekniikka on mukana. Akunkestoa luvataan vielä enemmän eli 50 tunniksi. Lisäksi 3 minuutin pikalatauksella kuunteluaikaa saa jopa 1,5 tunniksi. Headphones Connect -sovelluksesta pääsee säätämään taajuuskorjainta. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, sininen ja beige.

WH-CH720N maksaa 150 euroa. WH-CH520 maksaa jälleenmyyjien sivujen mukaan noin 70 euroa.

sony.fi