Sony on lisännyt valikoimiinsa MHC-V21D -bilekaiuttimen. Se tukee bluetooth-, usb-, ldac- ja nfc-yhteyksiä. Kaiuttimessa on analogiset sisään- ja ulostulot ja mikrofoniliitäntä karaoke- ja kuulutuskäyttöön. Mikrofoniliitäntä toimii myös kitaran tai basson sisääntulona, mitä varten on clean-, overdrive- ja bass-äänivalinta.

Erikoista on, että kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu cd/dvd-soitin, joka voidaan kytkeä hdmi-lähdön avulla televisioon tai projektoriin. Lisäksi kaiuttimessa on rds:llä varustettu fm-radio. Äänestä vastaa kaksi 60 mm kalottidiskanttia ja 200 mm basso/keskiäänielementti.

MHC-V21D:n yläosassa on runsaasti painikkeita. Laite tukee myös Sonyn Music Center -sovellusta, jolla voi hallita musiikki- ja ääniasetuksia puhelimella. Fiestable-laajennus antaa mahdollisuuden valita taajuuskorjaimen esivalinnan, säätää valoefektiä, käyttää dj-ohjausta tai sämpleriä ja valita karaoketilan. Kaiutinta on mahdollista hallita eletoiminnoilla älypuhelimen avulla. Toiston voi esimerkiksi pysäyttää tai säätää äänenvoimakkuutta tai DJ-efektejä kuten flanger, wah ja panorointi.

Kaiuttimessa on kantokahva ja monista Sonyn bilekaiuttimista tutut valoefektit. Jos kaveripiiriin on kerääntynyt useita yhteensopivia kaiuttimia, niin niitä voi Party Chain -toiminnon avulla ketjuttaa 50 kappaletta.

Suositushinta kaiuttimella on 320 euroa.

www.sony.fi