Suunto on tuomassa lokakuussa saataville uusia urheilukelloja. Suunto 9 -sarja saa kaksi uutta mallia. Suunto 3 Fitness taas saa kaksi uutta värivaihtoehtoa ja ohjelmistopäivityksen.

Vaativaan urheilukäyttöön tarkoitettu Suunto 9 Baro Titanium on uusi malli, jossa on titaanikehä ja safiirikristallilasi. Rannekkessa on kolmiokuviointi. Baro Titanium -mallissa on ilmanpainemittaus.

Niille, jotka eivät kaipaa ilmanpainemittausta, on tarjolla uusi malli kolmella uudella värivaihtoehdolla: musta, valkoinen ja limetti. Niiden lasi on mineraalikristallia, kehä on ruostumatonta terästä ja ranneke silikonia. Kelloissa on gps-korkeusmittari. Suunto 9 -kelloille luvataan 120 tuntia akunkestoa gps-käytössä. Parhaan akunkeston saavuttamisessa auttaa älykäs hallintajärjestelmä.

Suunto 3 Fitness -kellomallisto saa kaksi uutta mallia: Burgundy ja Copper. Sarjan kellot saavat myös ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan kaksi uutta mukautuvaa harjoitteluohjelmia. Kello on tarkoitettu aktiiviliikkujille. Siinä on seitsemän päivän harjoittelusuunnitelma, joka mukautuu käyttäjän kuntotasoon ja auttaa pitämään terveellisen tasapainon levon ja kuntoilun välillä.

Myynti alkaa jälleenmyyjillä ja Suunnon verkkokaupassa 2. lokakuuta. Suositushinnat ovat seuraavat:
Suunto 9 Baro Titanium 699 €
Suunto 9 Black, White ja Lime 499 €
Suunto 3 Fitness Burgundy ja Copper: 229 €.

www.suunto.com