HIFI-messut alkavat Helsingin Messukeskuksessa tänä perjantaina. MR Hifi kertoo tuovansa kuunneltavaksi kaksi laitteistoa kuuntelutiloissaan, jotka sijaitsevat kabineteissa K305 ja K306.

Pienemmässä 20 neliömetrin huoneessa tarjolla on PMC Twenty5 -sarjan pienimmät lattiakaiuttimet eli Twenty5.23. Niiden hinta on 3 762 euroa. Vahvistin kyseisessä kokoonpanossa on EAR Yoshinon käsialaa. EAR Yoshino on brittiläinen valmistaja, jonka perustaja Tim de Paravicini on suunnitellut vahvistimia muun muassa Luxmanille.

Suuremmassa 60 neliömetrin kokoisessa tilassa pääsee kuuntelemaan PMC MB2-SE kaiutinparia, jota ajetaan Brystonin laitteistolla. PMC MB2-SE on highend-tason kolmitiemonitori, jonka hinta on Suomessa 25 900 euroa. Brittiläinen PMC sai alkunsa BBC:lle kehitetyistä studiomonitoreista. Yhtiö luottaa kaiuttimissaan ATL-transmissiolinjaan. Bryston taas on kanadalainen highend-valmistaja, joka on läheisissä tekemisissä PMC:n kanssa.

Kummassakin huoneessa äänilähteenä on etupäässä vinyyli. Pienemmässä huoneessa toistosta huolehtii MR Hifin uuden edustuksen Thorensin TD903 -vinyylisoitin. Thorens on perinteikäs, jo vuonna 1903 perustettu vinyylisoitinvalmistaja, joka on MR Hifin tuore edustus. Luvassa on myös jonkinlainen yllätyslanseeraus MR Hifin vahvistinvalikoimaan.

Lue muut tärppimme HIFI-messuille täältä.

www.mrhifi.fi