Erikoinen nubia Alpha -älykello on saapumassa myyntiin Euroopassa 25. huhtikuuta yhtiön omassa verkkokaupassa. Kookkalla taipuvalla näytöllä varustettu malli oli esillä Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa.

Oled-näyttö on valmistettu Visionox-yhtiön kanssa ja sillä on kokoa 4,01 tuumaa. Kuvasuhteeltaan näyttö on 36:9 ja tarkkuudeltaan 960 x 192 pikseliä. Kello sisältää myös kameran ja tukee eleohjausta. Käyttöjärjestelmä on valmistajan oma.

Järjestelmäpiirinä on Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Sen kaverina on gigatavu ram-muistia ja tallennusmuistia kahdeksan gigatavua. GPS-paikannus löytyy sisäänrakennettuna. Lisäksi kellolla pystyy seuraamaan unta, sykettä ja eri liikuntalajeja. Akun kapasiteetti on 500 milliampeerituntia, mistä luvataan riittävän virtaa 1–2 vuorokaudeksi.

Hintaa kellolla on 449 euroa. Lisäksi 50 nopeimmalle on tarjolla nubia pods -kuulokkeet kaupan päälle. Kyseisessä mallissa on ainoastaan bluetooth-yhteys, mutta ei mobiiliyhteyttä. Toistaiseksi integroidulla eSIM-kortilla varustettua 4G-mallia ei vielä saa Euroopassa. Siitä kuitenkin neuvotellaan.

www.nubia.com/en