Viimeisimmän taittuvan näyttöteknologian ansiosta Galaxy Z Fold2 yhdistää puhelimen ketteryyden tablettikokoiseen näyttöön. Laite on rohkeasti ja tyylikkäästi muotoiltu, ja sen sisuksista löytyvä teknologia takaa tehot ja vakaan käyttökokemuksen jokaiselle päivälle.

Samsung Galaxy Z Fold2:ssa on 6,2 tuuman kansinäyttö, joka peittää käytännössä puhelimen koko etupuolen. Uudistuneella kansinäytöllä puhelinta on entistä helpompi käyttää yhdellä kädellä. Laitteen sisältä avautuvassa 7,6 tuuman Dynamic AMOLED -päänäytössä on mukautuva 120Hz virkistystaajuus, jonka ansiosta kosketusnäytön käyttökokemus on salamannopea ja sulava niin työtehtävien kuin elokuvien ja pelaamisenkin aikana.

Galaxy Z Fold2 -puhelimessa on viisi fiksusti sijoiteltua kameraa. Sopiva vaihtoehto löytyy siis kaikkiin tilanteisiin, videotapaamisista valo- ja videokuvaukseen. Flex Mode -tilan ansiosta käyttäjä voi taittaa puhelimen näytön haluamaansa kulmaan ja vaikkapa asettaa sen pöydälle, jolloin laite toimii omana jalustanaan. Tällöin esimerkiksi videotapaamiset, valokuvaus tai elokuvan äärellä rentoutuminen onnistuvat entistä helpommin.

Toinen esimerkki Galaxy Z Fold2:n kookkaan näytön hyödyntämisestä on moniajo, jossa käyttäjä voi avata jopa kolme sovellusta ruudulle samaan aikaan. Sovellusten välillä liikkuminen ja tehokas työskentely on siis vaivatonta. Käyttäjä voi myös valita, kuinka näyttö jaetaan sovellusten ja sisältöjen kesken.

Galaxy Z Fold2 on saatavana kahtena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Mystic Black ja Mystic Bronze.
Lisää persoonallisuutta kaipaaville Samsung.com -verkkokaupassa on lisäksi mahdollisuus tilata laite erikoisvärisellä saranalla. Saranan lisävärivaihtoehdot ovat Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red ja Metallic Blue.
Galaxy Z Fold2 on 5G-valmis, mikä avaa uusia ovia tiedostojen nopeaan lataukseen, kehittyneiden pelien pelaamiseen tai korkealaatuisen viihteen katseluun.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G on nyt saatavilla ja suositushinta on 2099 euroa.
Laitteen mukana tulee vuoden mittainen laajennettu Samsung Care+ -vahinkovakuutus.

Lisätietoa: samsung.com/fi