Tannoy on julkistanut uuden CVS 1.0 -kaiutinmalliston. Se koostuu kattoon asennettavista kaiuttimista, ja valmistaja lupaa sen tarjoavan hyvää hinta-laatusuhdetta suorituskyvystä tinkimättä esimerkiksi liiketiloihin.

Mallistoon kuuluu kuusi kaiutinmallia, jotka ovat kaikki saatavilla puolikiiltävänä mustana ja valkoisena. Niissä on pulverimaalattu ja pölysuojattu alumiinigrilli. Elementit on kiinnitetty ultraviolettisäteilyltä ja säältä suojattuihin koteloihin.

CVS 301 -mallissa on kolmen tuuman kokoinen polypropeenista valmistettu laajakaistaelementti. CVS 401:ssa taas on neljän tuuman koaksiaalinen polypropeenielementti ja ferrofluid-jäähdytetty pehmytdomediskantti. CVS 601 ja CVS 801 noudattelevat samaa ideaa, mutta suurempi elementti on kooltaan kuusi ja kahdeksan tuumaa.

Lisäksi tarjolle tulee CVS 801S -kattosubbari, jossa on pitkäiskuinen kahdeksan tuuman polypropeenielementti. Sitä voi käyttää muiden kaiuttimien kanssa ilman jakosuodinta. Tarjolla on myös matalaimpedanssinen versio.

Kaiuttimet toimitetaan pareittain, ja niiden mukana tulee kiinnitystarpeet. Saatavuudesta ja hinnoista Suomessa ei ole toistaiseksi tietoa.

www.tannoy.com

www.sonus.fi