Biittinikkarin inspiraatio ei katso aikaa ja paikkaa, mutta polvien ja pöydänkulmien soundivaranto on rajallinen. Kickstarterissa kerää joukkorahoitusta Curious Sound Objectsin Bitty, joka on taskukokoinen syntetisaattori/rumpukone. Se perustuu suosittuun Arduino-minitietokonealustaan ja toimii akuilla.

Siinä on sisäänrakennettu kaiutin, neljä naputeltavaa pädiä ja kaksi potikkaa pyöriteltäväksi. Vasemmanpuoleisesta potentiometristä voi valita kuvioita, oikeanpuoleisesta taas säätää sävelkorkeutta, valittua nuottia tai arpeggiota.

Usb-liitännän kautta voi ladata uusia soundeja, joita on saatavilla muutamina valmiina paketteina. Osaavimmat voivat täyden Arduino-yhteensopivuuden ansiosta räätälöidä vaikka oman ohjelmiston.

Bittisyvyys rajoittuu 12 bittiin, mikä ei ole välttämättä lainkaan huono asia, sillä se tuo soundiin 80-luvun ja 90-luvun alun sämplerien lämmintä rupisuutta, joka on monien mielestä pelkästään tavoiteltavaa.

Projekti on on onnistunut ylittämään jo reilusti 50 tuhannen dollarin tavoitteensa, joten laite voi nähdäkin päivänvalon. Rajoitettuna eränä laitetta on jäljellä 88 dollarin hintaan, 99 dollarin hinnalla määrää ei ole rajoitettu.