Kahdesta stereokaiuttimesta ja erillisestä bassokaiuttimesta koostuva Logitech Z407 -kaiutinjärjestelmä tuo laadukkaan äänentoiston kaikille äänilähteille. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksien ansiosta kaiuttimia voidaan käyttää suoraan tietokoneelta usb-liitännän tai 3,5 millimetrin stereoliitännän kautta. Lisäksi langaton Bluetooth 5.0 -yhteystekniikka mahdollistaa kaiutinten käytön myös tablettilaitteelta tai älypuhelimelta.

Kaiuttimet toistavat kirkkaasti ja selkeästi korkeita ja keskiääniä, kun taas erillinen bassokaiutin toistaa matalat äänet jykevästi. Jopa hetkellisellä 80 watin teholla soivat kaiuttimet sopivat mainiosti musiikin, elokuvien ja pelien äänentoistoon.

Näyttävät ovaalinmuotoiset stereokaiuttimet ovat väriltään hillityn harmaita ja sopivat käytettäväksi pysty- ja vaaka-asennossa. Neutraalin värimaailman ja sallivan käyttöasennon ansiosta ne soveltuvat monipuolisesti mihin tahansa toimisto- tai peliympäristöön. Pienen kokonsa ansiosta kaiuttimet mahtuvat helposti myös tietokonenäytön alapuolelle.

Erillisellä langattomalla pyörösäätimellä voidaan helposti säätää äänenvoimakkuutta ja toistaa, keskeyttää tai mykistää soiva kappale. Myös kappaleen vaihtaminen ja basson säätäminen onnistuu vaivatta.

Logitech Z407 -kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla.

Suositushinta: 99 euroa
Lisätietoja: https://www.logitech.com/fi-fi/products/speakers/z407-bluetooth-computer-speakers.980-001348.html