Technics on esitellyt kahdet täyslangattomat kuulokkeet. Malliston lippulaivaksi sijoittuu EAH-AZ60. EAH-AZ40 on edullisempi malli.

Erona kahden mallin välillä on, että EAH-AZ60:ssä on neljän mikrofonin siivittämä aktiivinen vastamelutoiminto. Mukana on myös Natural Ambient Mode, jonka avulla voi pysyä kartalla ympäristön äänistä kuunnellessaan. Attention Mode -tilassa puolestaan kuulee lähinnä ihmisäänet. Kalliimmat kuulokkeet myös tukevat Sonyn tukemaa korkearesoluutioista LDAC-koodekkia, joka yltää Technicsin kuulokkeissa 24 bitin ja 96 kilohertsin äänenlaatuun.

Eroa on myös kuuloke-elementeissä, sillä EAH-AZ60:ssä on 8 millimetrin kokoiset elementit ja EAH-AZ60:ssä 6 millimetrin kokoiset. Vastamelutoiminto verottaa hieman myös lippulaivamallin akunkestoa, sillä sitä luvataan kertalatauksella seitsemän tuntia ja latauskotelon tarjoamien latauskertojen avulla 24 tuntia. AZ40 taas yltää 7,5 tuntiin ja 25 tuntiin.

Erityishuomiota on kiinnitetty kuulokkeiden istuvuuteen. Mukana on AZ60-mallissa seitsemän eri kokoa korvasovittimia ja AZ40:ssä neljää kokoa. Puheluäänen selkeyttä on molemmissa avittamassa JustMyVoice-teknologia. Bluetooth on versiota 5.2, ja kumpikin malli on IPX4-tasoisesti roiskevesisuojattu.

Kuulokkeiden kaveriksi on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille Technics Audio Connect -sovellus. Puheassistentteihin pääsee käsiksi napauttamalla vasenta kuuloketta.

Värivaihtoehtoina EAH-AZ60:ssa on musta ja hopea. EAH-AZ40 taas on tarjolla niiden lisäksi ruusukulta. Ensimmäisille markkinoille kuulokkeet saapuvat lokakuussa. Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa.

www.technics.com/fi