Technics on esitellyt CES 2022 -kuluttajaelektroniikkamessuilla uudet EAH-A800-vastamelukuulokkeet.

Kuulokkeet ovat korvan ympäröivää mallia. Äänentoistosta huolehtii uudet 40 millimetrin dynaamiset elementit, joiden luvataan tarjoavan syvää, tarkkaa ja vähäsäröistä bassontoistoa. Ilmankuljetusta on pyritty hallitsemaan akustisilla kammioilla. Tuettuna on LDAC Bluetooth -koodekki, joka tarjoaa tavallista hifimpää langatonta ääntä.

Akunkestoa EAH-A800:lle luvataan 50 tunniksi ja puheaikaa 30 tunniksi yhdellä latauksella. Kuulokkeet pystyy myös liittämään kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti.

Tarjolla on peräti kahdeksan mikrofonia molemmissa kuulokkeissa. Valmistaja lupaa EAH-A800:n vastamelutoiminnon olevan analogisten ja digitaalisten suotimien sekä kahdenlaisten mikrofonien voimin markkinoiden paras. Se onkin varsin paljon luvattu ottaen huomioon nykyisten vastamelukuulokkeiden tehokkuuden. Myös tuulen huminaa on pyritty ehkäisemään käyttämällä muun muassa kammioita rajoittamaan ilman aiheuttamia värähtelyjä.

Mukana EAH-A800:ssa on tuttuun tapaan myös Natural Ambient Mode -tila, jossa on mahdollista kuulla ympäristöääniä mikrofonien kautta. Lisäksi on Attention Mode, jonka ansiosta on mahdollista kuulla esimerkiksi lentokenttä- tai juna-asemakuulutukset tai keskustella kuulokkeet korvillaan.

Ulkonäöltään EAH-A800-kuulokkeet noudattelevat tuttua Technics-estetiikkaa. Värivaihtoehtoina on tummanharmaa ja hopea.

www.technics.com/fi