Loewe, saksalainen televisio- ja hifimerkki, on nyt palannut tai palaamassa markkinoille ja nyt siis myös Pohjoismaihin täysin uudella tuotevalikoimalla. Loewe on tullut tunnetuksi korkealla laadulla, innovatiivisillä tuotteillaan ja ennen kaikkea tyylikkäällä muotoilullaan.

Loewe on ollut pitkään vaikeuksissa, mutta vuoden 2020 alussa Loewe sai uuden startin kun Loewe Technology GmbH perustettiin uudelleen, ja nyt televisiota tehdään jälleen Saksassa, Kronachin tehtaassa. Televisiot ovat siis aitoja “Made in Germany” -tuotteita.

Maailmanlaajuisen pandemian vaikeista olosuhteista huolimatta Loewe on esitellyt uusi tuotteita, kuten Loewe bild v ja Loewe bild s sekä uuden “my Loewe -sovelluksen”.

Varsinaisen myynnin alkamisesta ja jakelukanavista ei ole tällä hetkellä vielä tietoa, mutta veikkauksemme on syksy.
Skandinavia markkinoista ja jakelusta vastaa Nordio Agency ApS -yhtiö

Lisätietoja: Loewe


Loewesta yleisesti:
Loewe on jo vuonna 1923 perustettu televisioiden ja kulutuselektroniikan valmistaja Saksan Kronachissa,
Loewe on tullut tunnetuksi innovatiivisillä tuotteillaan ja ennen kaikkea tyylikkäällä muotoilullaan. Design sekä tinkimätön laatu on ollut Loewen tuotteissa etusijalla. Loewe on
sitoutunut ensiluokkaisiin materiaaleihin, korkealaatuiseen käsityötaitoon ja ainutlaatuiseen ja ajattomaan muotoiluun. Loewe kehittää tuotteitaan Saksan pääkonttorissa ja sillä on omat tuotantolaitokset Saksassa, automatisoitu tuotantolinja ja OLED-laitteiden valmistuslaitos – kokonaan Made in Germany. Loewe Technology GmbH työllistää noin 150 henkilöä.