Tietoa tilauksista ja tilausten säännöt:

– Lehtitilaukset ovat joko kestotilauksia tai määräaikaisia tilauksia.
– Kestotilaukset ovat edullisin tilausmuoto ja ne jatkuvat automaattisesti niin pitään kun tilaaja haluaa. Tilaukset laskutetaan aina tilauskausittain.
– Tilaus voidaan irtisanoa koska tahansa tilauskauden aikana ja tilaus päättyy maksetun tilauskauden loputtua.
– Tilaus voidaan päättää veloituksetta myös 14 vuorokauden sisällä uuden kestotilauskauden alusta, joka katsotaan alkaneen tlauskautta koskevan laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.
– Peruutusilmoituksen voi tehdä kirjallisesti, puhelimitse tai sähköisen asiakaspalvelun kautta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
– Erääntyneen laskun maksuhuomatuksista veloitamme 5 euroa ja perintätapauksissa perintäkulut. Jos tilausmaksua ei ole maksettu, katkaistaan lehden lähettäminen kunnes lasku on maksettu.
– Maksamattomina peruutetuista tilauksista veloitetaan huomautusmaksun lisäksi siihen mennessä saatujen lehtien normaali kansihinta.
– Määräaikaiset tilaukset katkeavat automaattisesti maksetun tilausjakson loputtua. Saat tilauksen loppumisesta myös ilmoituksen.
– Paperilehdet ovat normaaleja postitse toimitettavia lehtiä.
– Ulkomaan tilauksiin lisätään käsittelykulut ja ulkomaan postimaksu.
– Digi- ja verkkolehdet ovat verkossa luettavia digitaalisia näköislehtiä, pdf-tiedostoja ja verkkosisältöä.
– Asiakkaalle/tilaajalle luodaan tilauksen yhteydessä automaattisesti käyttäjätili: käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja siihen liitetty salasana.
– Digilehtien sisältö ovat luettavissa käyttäjätunnuksella palvelussamme sekä ladattavissa offline-lukua ja tulostamista varten.
– Saat vahvistuksen tilauksesta ja kirjautumisesta palveluun sekä kirjautumistietosi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
– Ostetut ja/tai tilatut digilehdet tulevat käyttäjätilisi “Omat Lehdet” kansioon ja saat myös tiedon aina kun tilakseen ilmestyy uusi lehti.
– Paperilehdet toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen.
– Voit halutessasi muuttaa salasanasi ja myös paperilehden postiosoitteesi käyttäjätilisi tiedoista.

Yleiset säännöt:
– Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänelle tulee olla huoltajan lupa.
– Tilausjakso alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta tai jo ilmestyneestä tai tulevasta numerosta tilaajan valinnan mukaan.
– Lehtien osto- ja tilaushinnat sisältävät ko. tuoteryhmän mukaisen arvonlisäveron.

Vastuu lehden toimittamisesta:
AVPlus-lehdet ja verkkosisältö toimitetaan force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) -varauksin. AVPlus-lehti ja sen kustantaja eivät suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia myöhästyneistä, julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä. Toimittamatta jääneet lehdet lisätään tilaukseen. AVplus-lehti ja sen kustastantaja eivät vastaa väärään osoitteeseen toimitetuista lehdistä, jos tilaaja ei ole ilmoittanut vaihtuneesta osoitteesta.

Tietosuoja:
– AVPlus-lehden tilaajarekisteri perustuu lehtitilaussopimukseen asiakkaan ja kustantajan välillä.
– Tilaajarekisteri pitää sisällään asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: Sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.
– Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään AVPlus-lehden ja AVPlus Media Oy:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.
– AVPlus-lehti ja AVPlus Media Oy käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi. Tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti ja huomioida myös asiakkaan erilaiset ostokanavaan liittyvät tottumukset.
– Tietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Rekisterin tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
– Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus.
– Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Katso täältä tarvittaessa tarkempi rekisteri- ja tietosuojaseloste.

.AVPlus-lehden ja verkkosisällön julkaisija ja ylläpitäjä:
AVPlus Media Oy (Y-tunnus: 2807985-7)
Kotipaikka Helsinki

Asiakaspalvelu:
tilaukset@avplus.fi