Kaiuttimia on rakennettu kotikonstein iät ajat, mutta harvalle on tullut mieleen kyhätä kotipajassaan bluetoothilla ja akulla toimivaa boombox-kaiutinta.

YouTube-käyttäjä King Minhvuong on tehnyt videon, jossa hän näyttää miten tehdään todellinen kotibileiden katseidenkääntäjä viemäriputkesta. Käyttäjä on selvästi paneutunut harrastukseensa, sillä hän on rakentanut useita tutumpia bluetooth-kaiuttimia mukailevia kopioita.

Elementteinä tämänkertaisessa boombox-projektissa ovat 30 watin ja kolmen tuuman laajakaistakaiuttimet, 1,2 tuuman diskantit ja putken päissä viiden tuuman bassosäteilijät. Tehoa niille tarjoilee kaukosäätimellä varustettu 2 x 50 watin TPA3116-vahvistinmoduuli.

Mukana on lista tarvittavista osista ja työkaluista ostolinkkeineen. Vaikka ne ovat edullisia, niin säästömielessä projektiin ei välttämättä kannata lähteä. Rahaa harrastukseen saa palamaan kevyesti kelpo boomboxin verran, etenkin jos työkaluja ei juuri löydy omasta takaa. Mutta niinhän se on, että mitä järjettömämpi harrastus, sitä parempi.