Ranskalainen hifivalmistaja Triangle on täydentänyt Thetis-subwoofermallistoaan kahdella uudella mallilla. Thetis 340 -ja 300-malleissa subbarielementti on suunnattu alaspäin refleksikotelossa, ja kaiuttimia voi käyttää sekä stereo- että kotiteatterijärjestelmissä bassontoistoa tukevoittamaan.

Thetis 340 -mallissa on 250-millimetrinen kaiutinelementti. D-luokan vahvistin yltää 250 watin jatkuvaan tehoon ja 400 watin hetkellisen tehoon. Thetis 300 -mallissa on 200-millimetrinen elementti 150 watin jatkuvalla ja 250 watin hetkellisellä teholla. Kalvo on molemmissa valmistettu selluloosa-hiili-komposiitista, jonka luvataan olevan jäykkä.

Subbareiden luvataan hallitsevan laajan dynamiikka-alueen vaivatta. Refleksiportti on laminaarinen, minkä vuoksi ilmanvirtaus on siinä vähäisempi kuin perinteisessä refleksiputkessa. Jakojyrkkyys on jyrkkä, joten Thetis-subbarien luvataan olevan helpot sovittaa pääkaiuttimien kanssa. Kotelorakenteessa on keskitytty värähtelyjen minimointiin.

Sisääntuloina on LFE kotiteatterikäyttöön, RCA-liitännät stereokäyttöön ja high-level-sisääntulot kaiutinjohdoilla liittämistä varten. Säädöistä löytyy äänenvoimakkuus, vaihe ja jakojyrkkyys. Tarjolla on myös kaukosäädin, jolla voi säätää äänenvoimakkuutta ja asettaa subbarin valmiustilaan. Etupaneelissa on LED-näyttö havainnollistamassa ääniasetuksia. Valmiustila kytkeytyy automaattisesti 20 minuutin jälkeen, jos subbariin ei tule signaalia. Kaiuttimet kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun signaali havaitaan.

Värivaihtoehtoina ovat mustasaarni sekä korkeakiiltoiset musta ja valkoinen.

www.trianglehifi.com/en

www.laatulaite.com