Triangle on esitellyt AIO Pro A50 -asennusvahvistimen, joka tarjoaa monihuone- ja verkkotoisto-ominaisuuksia erilaisille AIO-yhteensopiville laitteille. Laite sopii niin koti- kuin yrityskäyttöönkin.

Järjestelmän kautta voi hallita 12 zonen järjestelmää AIO TRIANGLE -mobiilisovelluksella. Siinä on tarjolla muun muassa Spotify, Deezer ja Tidal, Tune-verkkoradiot ja DLNA-tuki. Langaton toisto onnistuu tarvittaessa myös aptx:llä varustetulla bluetoothilla.

Wi-Fi-yhteyden lisäksi laitteen voi kytkeä myös langallisesti ethernet-kaapelilla. Muina fyysisinä liitäntöinä on analoginen 3,5 mm aux-sisääntulo, optinen sisääntulo, rs232 ja usb-liitäntä. Mukana tulee kaukosäädin ja erillinen infrapunavastaanotin. Kaukosäätimeen saa asetettua esivalinnoiksi kuusi suosikkiradioasemaa tai -soittolistaa.

Tehoa vahvistin tarjoaa valmistajan ilmoituksen mukaan 2 x 50 wattia kahdeksan ohmin kuormalla. Taajuusvasteeksi ilmoitetaan 20Hz – 20kHz (+/- 3dB). Ulkoasennusta ajatellen huomattavaa on, että laitteen luvataan kestävän myös viiden asteen verran pakkasta.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Euroopan-hinnaksi on ilmoitettu 399 euroa.

Mitat: 146 x 134 x 31 mm
Paino 520 g

www.tri­ang­le-fr.com

www.laatulaite.com