Ranskalainen Triangle on julkistanut kaksi uutta subwooferia. Toinen niistä on laajentaa Thetis-mallistoa ja toinen Tales-mallistoa. Suunta on ylöspäin niin elementin koon kuin vahvistintehojenkin osalta, mutta ulkoisesti ne noudattelevat mallistojen linjoja. Thetis-sarja on korkeakiiltoinen alumiinisilla yksityiskohdilla, kun taas Tales on mattavärinen.

Thetis 380 sisältää alusta pitäen uudelleen suunnitellun D-luokan vahvistimen, joka tarjoaa 350-wattia jatkuvaa tehoa ja 500 wattia hetkellistä tehoa. Liitännöistä löytyy lfe, tavallinen rca-sisääntulo sekä hi-level. Säädöt on äänenvoimakkuudelle, vaiheelle ja vaimennuksen jyrkkyydelle. Kaiutinelementin koko on 12 tuumaa ja kartiossa on käytetty selluloosa-hiilikomposiittimateriaalia. Elementti on varustettu kaksoispuhekelalla.

Tales-sarjan uutuus on niin ikään 12-tuuman elementillä varustettu. Sen vahvistin antaa jatkuvaa tehoa 300 wattia ja hetkellistä 400 wattia. Linjasisääntulon lisäksi on nyt myös lfe-liitäntä. Kaiutin menee automaattisesti lepotilaan. Säädöt ovat vaimennuksen jyrkkyydelle, äänenvoimakkuudelle ja vaiheelle.

www.triangle-fr.com/en

www.laatulaite.com