Trust Gaming, joka on johtava edullisten PC- ja konsolipelaamiseen tarkoitettujen lisävarusteiden valmistaja, on esitellyt uuden ultrakevyen GXT 960 Graphin -pelihiiren, jossa on hunajakennomainen muotoilu, integroitu RGB-valaistus, korkea ja säädettävä jopa 1 000 Hz:n päivitysnopeus ja punottu “zero drag” -kaapeli, joka varmistaa hiiren tarkat liikkeet.

Hiiren, ja erityisesti pelikäyttöön tarkoitetun hiiren kohdalla on tärkeää, että hiiri pysyy liikkeidesi tahdissa. Ultrakevyen hunajakennorakenteen ansiosta GXT 960 Graphin painaa vain 74 grammaa, joten ehdit todella nopeasti hiirimattosi joka nurkkaan ja voit reagoida vastustajasi liikkeisiin. Hiiri on myös kestävä ja varustettu erittäin luistavilla liukutyynyillä, joiden ansiosta hiiren liikkeet tuntuvat aina silkinsulavilta.

GXT 960 Graphinin edistyneen optisen sensorin tarkkuutta voidaan säätää 200 ja 10 000 DPI:n välillä sopimaan erilaisiin pelityyleihin ja nopeuksiin. Punotun “zero drag” -kaapelin avulla voit siirtää hiirtä vapaasti ja nopeasti ilman huolta siitä, että se tarttuu johonkin työpöydällä. GXT 960 Graphinissa on myös kaksi helppokäyttöistä peukalopainiketta, joilla saat pelisi täysin hallintaan, ja kahden pääpainikkeen avulla sormi on helppo pitää aina liipaisimella.

Paitsi, että hunajakennorakenteesta on hyötyä, se antaa GXT 960 Graphinille ainutlaatuisen ulkonäön. RGB-valaistusta voi säätää toiveiden mukaan edistyneen ohjelmiston avulla.

GXT 960 Graphin on saatavilla hyvinvarustetuissa tietokone- ja pelitarvikkeita myyvissä kaupoissa ja suositushinta hiirelle on 39,99 euroa.

Valmistajan sivut: trust.com