OnePlus on jälleen nostanut näyttökokemuksen uudelle tasolle tuomalla 120 hertsin näytön tulevaan OnePlus 8T -lippulaivamalliin, joka tarjoaa erittäin sujuvan, nopean ja väritarkan käyttökokemuksen.

OnePlus esitteli ensimmäistä kertaa 120 hertsin kaarevan näytön huhtikuussa OnePlus 8 Pro -mallissa ja laajentaa nyt johtavaa näyttöteknologiaa OnePlus 8T -puhelimen tasaiseen 120 hertsin näyttöön. Se on näin viimeisin OnePlus-näyttö, joka on saanut A+ -luokituksen DisplayMate-sivustolta.

OnePlus 8T -mallin näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Se yhdistettynä jopa 240 hertsin näytteenottotaajuuteen sekä alhaiseen viiveeseen takaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia intensiivisimmistäkin peleistä.

Alleviivatakseen 120 hertsin näytön todellista potentiaalia, OnePlussan ohjelmistotiimi toteutti jopa 142 optimointia, jotta käyttäjät saisivat parhaan mahdollisen, nopean sekä sujuvan käyttökokemuksen.

Mahdollistaakseen alan korkeimman väritarkkuuden OnePlus 8T -puhelimen näyttöpaneelit kävivät läpi saman tiukan värikalibrointiprosessin kuin OnePlus 8 -sarja. OnePlus 8T -puhelimen näyttö takaa, että jokainen yksityiskohta on mahdollisimman todenmukainen ja luonnollinen.

Näytön DCI-P3 värimaailma on 100% näin ollen OnePlus 8T -puhelimen näyttö tarjoaa enemmän värejä kuin tavalliset näyttöpaneelit. Tämä takaa rikkaammat ja tarkemmat värit. FHD+ -näyttö ja HDR10+ -tuki varmistaa vangitsevan katselukokemuksen oli kysymys sitten videoiden katselusta, sosiaalisen median selailusta tai pelien pelaamisesta. 8T on OnePlussan ensimmäinen joustavaa 2.5D-teknologiaa hyödyntävä malli.

Lisätietoa: oneplus.com/fi