Bose on julkistanut Sleepbuds™ II, uuden sukupolven vallankumouksellisen nukkumaanmenoajan päälle puettavan laitteen, jonka teknologian on kliinisesti todistettu auttavan nopeampaan nukahtamiseen.

Sleepbuds II peittävät selvästi edeltäjäänsä paremmin melun ja niissä on uusia sisältöjä, jotka poistavat muita levon esteitä ja rentoutumisvaikeuksia. Niissä yhdistyvät uusi akustinen ja elektroninen muotoilu, uusi kevyempi, vain muutaman gramman painava kotelo, uudet patentoidut korvasovitteet varmempaan ja äärimmäisen pehmeään istuvuuteen ja yli 25 ilmaista ääniraitaa – kaikki menetelmällisesti tuotettu ja testattu. Tuloksena on tekninen läpimurto: kaksi pientä, erittäin mukavaa, täysin langatonta korvanappia, jotka estävät, hautaavat ja peittävät äänekkäiden naapureiden, perheenjäsenten, koirien ja liikenteen häiriöäänet – ja vähentävät kiireisten ja pitkien päivien aiheuttamia henkisiä häiriötekijöitä.

Bose Sleepbuds™ II ovat tilattavissa ennakkoon ja ne ovat saatavilla 13. lokakuuta alkaen 269,95 euron hintaan.

Bose Sleepbuds™ II eivät ole aktiiviset vastamelukuulokkeet tai lisäominaisuudella varustetut in-ear-kuulokkeet. Ne eivät suoratoista musiikkia, eikä niillä voi soittaa tai vastaanottaa puheluita, koska jokainen yksityiskohta on optimoitu yhtä asiaa varten – parempaa unta varten koko yön ja joka yö.

Voit tutustua tästä linkistä tutkimukseen, jossa on testattu Bosen uniteknologiaa. 

Lisätietoa: bose.fi