Philips Fidelio L3/00 korvat peittävät langattomat kuulokkeet on suunniteltu ääntä ja materiaalia myöten sellaisiksi, että voit uppoutua täysin musiikkiin. Memory foamilla pehmustetut korvakupit mukautuvat napakasti pään kokoon ja muotoon. Kun otat kuulokkeet pois korvista, musiikki keskeytyy.

Kuulokkeilla on Hi-Res Audio -sertifiointi, ja ne tuottavat luonnollisen, tasapainoisen äänen, olipa ANC käytössä tai ei. Basso on napakka ja vaikuttava, mutta ei liian hallitseva. Keskialueen äänet soivat täyteläisinä ja tasaisina, ja diskanttiäänet kuuluvat yksityiskohtaisina.

Kuuntele sopivalla voimakkuudella missä sitten oletkin. Mukautuva melunvaimennus suodattaa yhdellä ulkoisella ja yhdellä sisäisellä mikrofonilla ympäristön äänet, jotta voit uppoutua rauhassa musiikkiin. Taustaäänitilassa kuulet halutessasi ympäristön äänet.

Kevyen alumiinirakenteen ja kestävästi tuotetun Muirhead-nahan ansiosta kuulokkeet tuntuvat yhtä laadukkailta kuin kuulostavatkin. Alumiiniset korvakuppien renkaat ovat tumman mattasatiinin väriset, ja niissä on Philips Fidelio -merkintä. Musiikki keskeytyy automaattisesti, kun otat kuulokkeet pois korvista.
Kosketusohjaus. 35 tuntia toistoaikaa (30 tuntia ANC käytössä)

Täyteen ladattuna voit kuunnella musiikkia yli vuorokauden, ja 15 minuutin pikalatauksella saat 6 tuntia lisää toistoaikaa. Voit käyttää musiikin ja puhelujen kosketusohjausta ja korvakuppien ANC-painikkeita. Kokoontaittuvat korvakupit on helppo säilyttää.
Kristallinkirkkaat puhelut kahdella mikrofonilla. Sisäinen ääniohjaus

Kummassakin korvakupissa on kaksi mikrofonia, jotka keskittyvät ääneesi ja vähentävät ympäristön ääniä merkittävästi. Integroidut Google Assistant ja Alexa etsivät sinulle suosikkisoittolistasi heti kun pyydät.

Luotettava Bluetooth-yhteys. iOS-laitteiden AAC-tuki ja Android- ja Windows-laitteiden aptX HD -tuki takaavat parhaan mahdollisen äänen sisällön suoratoistoon. Irrotettavan johdon voi liittää korkean resoluution laitteeseen.
Philipsin kuulokesovellus. Muokkaa kuuntelukokemustasi

Philipsin kuulokesovelluksessa voit säätää melunvaimennuksen voimakkuutta vaihtelemalla esiasetettujen ANC-tilojen välillä. Mukana on myös taajuuskorjain, ja sovelluksella voit hallita suoratoistamaasi musiikkia tai tarkastella kappaleiden tietoja.

Kuulokkeiden ulko- ja sisäpuolta päällystävä skotlantilainen musta Muirhead-nahka on kestävästi ja eettisesti tuotettua. Ihanan pehmeä ja kuvioitu laadukas nahka antaa kuulokkeille hienostuneen ilmeen.

Hinta ja saatavuus varmistuvat myöhemmin.
Lisätietoja: philips.fi