OnePlus 7 -puhelimien 14. toukokuuta tapahtuva julkaisu lähestyy. Suomessakin hyvin menestyneistä malleista on paljastettu uutta tietoa tipoitellen.

Äskettäin vahvistui, että tulevat mallit saavat uudenlaisen näytön. Se on ilmeisesti reunoiltaan pyöristetty ja virkistystaajuudeltaan 90 hertsiä. Tiedossa on myös, että 5G-yhteydellä varustettu versio on tulossa.

Tuorein paljastus on, että puhelimessa tullaan näkemään kolmoiskamera. Asia selviää yhtiön Twitterissä julkistamasta piirroksesta. Tarkempaa tietoa kameroista ei vielä ole, mutta pääkamerassa on huhujen mukaan 48 megapikselin kenno, ja sen kaverina olisi kolminkertaisen zoomin tarjoava telekamera ja ultralaajakulmainen kamera. Yksi kameroita voi olla myös syvyyssensori.

Luultavasti kolmoiskamera on Pro-mallissa, kun taas OnePlus 7:ssa olisi tällä tietoa kaksi kameraa. OnePlus ei ole toistaiseksi yltänyt kameroissaan aivan samalle tasolle kuin parhaat Android-kärkipuhelimet. Parin viikon päästä selviää, antaako tuorein sukupolvi vastusta myös sillä saralla.