Ultimate Ears on esitellyt uuden sukupolven pienikokoisesta Wonderboom-kaiuttimestaan. Wonderboom 3 on edeltäjänsä tavoin kannettava bilekaiutin.

Kaiutin on varustettu IP67-tasoisella pölyn- ja vedenkestävyysluokituksella, ja kaiutin kelluu vedessä. Se soveltuu siis myös allasbileisiin tunnelmaa tuomaan. Kaiuttimen luvataan myös kestävän pudotuksen.

Elementit ovat 40 millimetrin kokoisia. Sen voimin äänen luvataan olevan kirkasta ja bassotaajuuksilla jykevää. Halutessaan kaksi Wonderboom 3 -kaiutinta pystyy yhdistämään stereopariksi.

Toistoaikaa luvataan kertalatauksella 14 tunniksi eli tunti pidempään kuin edeltäjälle. Latausliitäntää ei ole kuitenkaan päivitetty nykypäivään, sillä lataaminen tapahtuu micro-USB:n kautta. Bluetooth-kantama on kasvanut 32 metristä peräti 40 metriin, kun se tavallisimmin jää kymmeneen metriin.

Uuden sukupolven Wonderboomin elementtistä on käytetty 100-prosenttisesti kierrätettyä polyesteria. Muoviosissa puolestaan on käytetty 31 prosenttisesti kierrätysmuovia. Mukana kuljettamista helpottaa kiinnityslenkki.

Värivaihtoehtoina ovat vaaleanharmaa, pinkki, sininen ja musta. Kaiutin saapuu kauppoihin syyskuun alussa 109 euron hintaan.

Lisäksi UE:n malliston järein malli Hyperboom sai uuden värivaihtoehdon eli valkoisen. Sekin tulee myyntiin syyskuun alussa. Hintaa on 449 euroa.

www.ultimateears.com/fi-fi