Heco on julkistanut uuden Aurora 200 P -aktiivikaiuttimen. Sen pohjana on passiivinen Aurora 200 -kaiutin. Toisessa kaiuttimessa on vahvistimet molemmille kaiuttimille liitäntöineen.

AptX-koodekilla varustetun Bluetooth-yhteyden lisäksi tarjolla on analoginen 3,5 millimetrin aux-sisääntulo sekä linjatasoinen rca-sisääntulo, joka muuttuu kytkimestä mm-phono-sisääntuloksi. Digituloina on hdmi arc esimerkiksi television liittämistä varten ja optinen sisääntulo. Lisäksi tarjolla on subbarilähtö, jos mielii tukevoittaa toistoa aktiivisubbarilla. Mukana tulee kaukosäädin.

Vahvistin tarjoaa jatkuvaa tehoa 35 wattia per kanava d-luokassa ja 70 wattia hetkellistä tehoa. Kaiutin on sijoitettu refleksikoteloon. Basson ja keskiäänet 3 400 hertsiin saakka hoitaa 125 millimetrin elementti voimapaperikartiolla. Diskanttipuolesta huolehtii puolestaan 28 millimetrin Fluktus-tekstiilidome-elementti, joka on aivan uusi. Valmistaja ilmoittaa kaiuttien yltävän varsin alhaalta 38 hertsistä jopa 42 500 hertsiin saakka.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.heco-audio.de/en/

www.hifitalo.fi