AVPlus-lehden numero 2/2019 on ilmestynyt. Mukana suuressa kaiutinekstrassamme on tällä kertaa kymmenen alle 1 200 euron lattiakaiuttimen vertailu sekä testissä useita kaiuttimia eri hintaluokista muun muassa Aurelialta, Indiana Linelta ja ProAcilta. Vertailimme myös suuren joukon pöytäradioita 129–349 euron hintaluokissa ja kokosimme vempainvinkkejä vinyyliharrastajalle.

Kuvapuolella tutustuimme LG:n edullisimpaan oled-televisioon B8:aan, joka osoittautui mainioksi hintaluokassaan, sekä Panasonicin raskaan sarjan DP-UB9000 -uhd bluray-soittimeen.

Mobiilipuolelta testattavamme käväisi Honor View 20, joka on räväkkä ja tehokas lippulaivapuhelin jopa 48 megapikselin kameralla sekä näyttöreiällä. Videokuvaajille testissä käväisi Feiyutech Vimble 2 -gimbaali.

Kattavan tekniikkapläjäyksen lisäksi innostuimme kokeilemaan myös Toppik-hiustuuhenteen jolla – uskomatonta kyllä – saa ripoteltua purkista tuuheamman näköisen tukan.

Tuttuun tapaan lehti on luettavissa verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa offline-käyttöä varten myös pdf-versiona. Mobiiliystävällinen html-versio on tulossa. Irtonumeron normaalihinta on 3,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.