AVPlussan kesänumero 5–6/2019 on ilmestynyt. Mukana on tällä kertaa muun muassa aktiivisubbarien vertailut sekä Huawein P30 Pro -ja Samsung S10+ -kärkipuhelimien parivertailu. Testasimme myös minkä verran helpotusta kesähelteille antavat kolme vertailemaamme ilmanviilennintä?

Aktiivisubwooferien vertailussamme on mukana viisi erikokoista mallia Dalilta, Emotivalta, Klipschiltä, Paradigmiltä ja RELiltä. Niille, joille subbari ei vielä riitä leffatunnelmaan pääsemiseksi, kokeilimme Reckhornin sohvantäristimen.

Verkkotoistoon paneuduimme kahden laitteen verran, kun testissämme kävi Sonos Amp -monihuonevahvistin sekä Advance Acousticin cd-soittimen, verkko- ja monihuonetoistimen, radion ja esivahvistimen yhdistelmä.

Hifin historiaa -osiossamme perehdyimme JBL:n L100-kaiuttimiin, jotka hieman nyky-Genelecien tapaan löysivät tiensä studiomonitoreista koko kansan olohuoneisiin. Kokeilimme myös, miltä niiden retropainoksen L100 Classicin soundi kuulostaa tänä päivänä.

Mukana kulkevista audiolaitteista kokeilussamme kävivät Ultimate Earsin uusi Wonderboom 2 -bluetooth-kaiutin, Denonin AH-GC30 -vastamelukuulokkeet sekä lajissaan mainiot Master & Dynamicin MW07 -täyslangattomat kuulokkeet.

Lehti on luettavissa verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Irtonumeron normaalihinta on 4,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.