Huawei on lisännyt kaikessa hiljaisuudessa verkkosivuilleen järeämmän variantin suositusta P Smart 2019 -puhelimesta. Erona P Smart + 2019:ssa on kolme takakameraa kahden sijaan.

Kameroita ei ole ainoastaan enemmän, vaan pääkamera on saanut 24 megapikselin kennon perusmallin 13 megapikselin sijaan. Kakkoskamerana plus-mallissa on 16 megapikselin ultralaajakulma. Syvyystietoja tallentava kahden megapikselin kenno on molemmissa sama, samoin kahdeksan megapikselin etukamera.

Näyttönä on perusmallin tapaan 6,21 tuuman ips lcd -lovinäyttö, joka yltää FullHD+-tarkkuuteen. Järjestelmäpiirinä on valmistajan omaa tekoa oleva Kirin 710. Ram-käyttömuistia löytyy kolmen gigatavun verran ja sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua. Halutessaan lisätilaa pystyy hankkimaan microSD-muistikortin avulla. Tunnistautuminen hoituu takana sijaitsevalla sormenjälkilukijalla.

Akulla on kapasiteettia 3 400 milliampeerituntia, ja sen lataus tapahtuu micro-usb-liitännällä. Kuoret ovat muovia, ja värivaihtoehtoina ovat Starlight Blue ja Midnight Black. Hinta lienee Suomessa 250 euron hintaluokassa olevaa P Smart 2019 -mallia korkeampi. Saapuminen Suomeen ei ole vielä tiedossa.

consumer.huawei.com/fi