AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofoni on suunniteltu ensisijaisesti vaivattomaan äänikommunikointiin. Luujohdintekniikkaa hyödyntävät kuulokkeet toistavat ääntä kuuloluita pitkin eivätkä peitä korvia. Näin ne soveltuvat erinomaisesti työympäristöön, jossa käydään puhelinkeskusteluita ja toisaalta vaaditaan vapautta käsien käyttöön. Koska kuulokkeet eivät peitä korvia, ympäristön ääniin on helpompi havahtua. Se helpottaa monessa tapauksessa työntekoa ja lisää käyttöturvallisuutta.

Huomaamattoman sankamikrofonin ja kevyen titaanivalmisteisen pantarakenteen ansiosta kuulokemikrofonia on vaivaton pitää päässä koko työpäivän. Kuulokkeet eivät purista, paina tai hiosta päätä eikä korvia kuppi- tai tulppakuulokkeiden tavoin. Kuulokkeita ei tarvitse riisua päästä kuullakseen ympäristön äänet tai osallistuakseen keskusteluun kollegan tai asiakkaan kanssa.

Tehokkaan ja virtapihin Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta kuulokkeet toistavat musiikkia, puhetta ja muuta ääntä äänilähteestään jopa kymmenen metrin päästä. Kuulokkeet voi yhdistää Bluetooth-yhteydellä kahteen äänilähteeseen yhtä aikaa. Näin ne voivat olla yhtä aikaa kiinni esimerkiksi tietokoneessa ja matkapuhelimessa, jolloin eri puheyhteyksiä on helppo hoitaa kahdelta eri laitteelta.

Langattomuutensa ansiosta kuulokemikrofoni on hyvä vaihtoehto äänipuheluihin myös autossa. Kuulokkeiden sankamikrofonissa on automaattinen taustamelun vaimennus, joten ulkoiset hälyäänet suodattuvat pois keskusteluista. Taipuisan sangan ansiosta mikrofonin voi tuoda lähemmäs suuta, mikä osaltaan parantaa äänen selkeyttä.

Kuulokkeet sopivat hyvin myös musiikinkuunteluun. Niiden PremiumPitch 2.0 -stereoääni ja dynaaminen bassokorostus takaavat korkeatasoisen äänentoiston kuunneltavasta sisällöstä riippumatta.

AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofonin tehokas akku riittää täydellä latauksella jopa 16 tunnin äänipuheluihin tai kahdeksan tunnin äänentoistoon. Parin tunnin puhekäyttöön saadaan riittävästi virtaa jo viiden minuutin pikalatauksella. Tämä sujuu helposti magneettisella induktiotekniikalla.

Kuulokemikrofonin käyttö on äärimmäisen helppoa monitoimisen toimintopainikkeen avulla. Sen avulla voidaan vastata puheluihin tai käynnistää ja tauottaa musiikinkuuntelu. Myös puhelimen ääniohjauksen aktivointi onnistuu painikkeella helposti. Kuulokemikrofoni ja älypuhelin voidaan helposti parittaa toisiinsa kätevän NFC-tekniikan avulla.

Vain 33 grammaa painava kuulokemikrofoni kestää myös pölyä, hikoilua ja kastumista (IP55-standardi). Sen ansiosta kuulokkeet sopivat äänipuheluiden lisäksi myös äänentoistoon liikuntaharrastuksissa.

AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofoni tulee myyntiin lokakuun aikana useissa kuulokkeita myyvissä urheiluliikkeissä, tavarataloissa sekä verkkokaupoissa.

Suositushinta: 169 euroa
AfterShokz OpenComm -kuulokemikrofonin mukana toimitetaan latausjohto ja säilytyspussi

Lisätietoja: aftershokz-communications.com