Huippu-uutuus Yamaha TSR-700 nyt saatavilla vain Hifistudiosta!

Ota enemmän irti viihteestäsi. Kristallin kirkas kuva yhdistettynä uppouttavaan äänentoistoon, TSR-700 saa jokaisen hetken tuntumaan aidolta.

YAMAHA TSR-700 7.2 AV-viritinvahvistin on laite jossa ominaisuudet eivät lopu kesken. Lista ominaisuuksista on vähintäänkin hengästyttävää luettavaa:

Cinema DSP3D
Dolby Atmos Height Virtualization ominaisuudella (ohjelmistopäivitys)
Compressed Music Enhancer äänen parannus
High Slew Rate- Nopean vasteen vahvistimet
ELOKUVAT JA PELIT, PAREMMIN KUIN KOSKAAN

HDR 10+, 8k/60HZ ja 4K/120HZ. (ohjelmistopäivitys)
Pelaamiseen yksilöityjä toimintoja (ALLM, VRR, QMS, QFT) (ohjelmistopäivitys)
Monta HDMI-liitäntää viimeisimmällä teknologialla (ohjelmistopäivitys)
YKSINKERTAINEN ASENTAA, HELPPO KÄYTTÄÄ

AV-setup Guide käyttöönottosovellus
MusicCast-ohjaussovellus
Alexa ja Google Assistant puheohjaustuki (saatavuus riippuu alueesta)
Siri ohjaus Airplay2 ominaisuudella
TEHTY SINUN KOTIISI

YPAO™ R.S.C. monipistemittauksella
MusicCast Surround langaton takakaiutin mahdollisuus
Vaikuttava Design

HDR10+, 8K/60Hz, 4K/120Hz*

HDR10 + ei ole vain dynaamista videosisältöä, vaan se tarjoaa myös pienellä määrällä metatietoja kirkkaiden ja tummien kohtauksien välillä, jotta tärkeät yksityiskohdat saadaan paremmin esille. Tämän avulla näytöt voivat toistaa kuvia realistisemmin noudattaen ohjaajan alkuperäistä näkemystä.

Dolby Atmos® Height Virtualization *

Niille, joilla järjestelmässä ei ole mahdollista sijoittaa kaiuttimia kattoon tai käyttää ylöspäin suuntaavia kaiuttimia, Dolby Atmos Height Virtualization simuloi Atmos-kokemusta eteenpäin suunnattujen elementtien kautta. Määritä viisi kaiutinta toistamaan kahden kattokaiuttimen vaikutus tai hyödyntämällä kaikkia seitsemää kanavaa voidaan simuloida neljän kattokaiuttimen voimakas vaikutus. * Tämä toiminto on saatavana FW-päivityksen kautta.

Lisäksi tuki 8K- / 4K-tarkkuuksiin ja korkeampiin päivitystaajuuksiin yhdellä kaapelilla takaa saumattoman integroinnin HDMI-ekosysteemiin. 4K / 120Hz mahdollistaa erittäin nopeiden UHD-kuvien selkeyden ja terävyyden; antaen urheilulle, toimintaelokuville, tehokkaalle pelaamiselle ja VR-tekniikalle merkittäviä hyötyjä. * Nämä toiminnot ovat saatavana FW-päivityksen kautta.

High Slew Rate vahvistimien etu

Yamahan käyttämät High Slew Rate-vahvistinpäätteet edistävät tarkkaa signaalin siirtoa, joka sopii erityisesti korkean resoluution audiosignaaleille. Yamahan juuri kehitelty piiriteknologia saavuttaa sekä nopean signaalinopeuden että vakaan signaalisiirron. Slew Rate: Kuinka nopeasti vahvistin reagoi sisään tulevan signaalin nopeisiin muutoksiin: eli nopea iskuäänien toisto.

YPAO™R.S.C/Multi-Point

YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analysoi huoneakustiikan ja järjestelmän, säätäen siten tarkkaan erilaisia ​​äänentoistoparametreja tarjoamaan tilaasi parhaan mahdollisen äänentoiston. Yksinkertaisesti asettamalla mukana toimitettu mikrofoni kuuntelupaikkaasi ja kytkemällä YPAO päälle, järjestelmä kalibroidaan automaattisesti, jotta saavutat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kotiteatteritilaasi.

CINEMA DSP 3D elokuville, musiikille ja peleille

Yamahan erityinen ja uniikki äänikenttiä luova tekniikka kehitettiin yhdistämällä äänikentistä kerättyä dataa digitaaliseen signaalinkäsittelyyn. Yamaha keräsi äänikenttädataa kuuluisista konserttisaleista ja musiikkiklubeilta ympäri maailmaa hyödyntäen laajaa kokemustaan konserttisalien suunnittelusta, kaiutinjärjestelmistä ja miksauksesta. Digitalisoimalla nämä laajat tiedot ja sisällyttämällä ne erityisiin LSI-laitteisiin saadaan kotilaitteilla luotua vaikuttavasti konserttisaleja vastaavat tilat. Upottaudu elokuvien hämmästyttävän realistiseen ääneen ja astu syvälle teatteriäänen maailmaan.

Langattomat takakaiuttimet

Yhdistä tämä AV-vastaanotin langattomaan MusicCast 50- tai MusicCast 20 -kaiuttimeen, niin tulet hämmästymään, kuinka helposti voit luoda langattomat takakaiuttimet sisältävän kotiteatterin. Lisäksi saat ällistyttävän realistisen äänen ilman kaapelisotkua. Voit helposti muuttaa olohuoneesi erityiseksi viihdetilaksi, jossa voit nauttia elokuvista ja musiikista täysillä

SCENE pikavalinnat, helpommin ja nopeammin.

RXV6A-mallissa on neljä SCENE-pikavalintaa. Voit asettaa niihin eri sisääntuloja, äänikenttäohjelmia, Musiikin parannuspiirin, HDMI-lähdön ja paljon muuta. Voit asettaa pikavalinnan lähteille kuten FM-radio- ja internetradioasemille, musiikin suoratoistopalveluille, USB-laitteelle tai PC:lle. Tee asetus ja pidä SCENE-näppäin hetken aikaa pohjassa, asetus tallentuu valitus näppäimen taakse.

Ohjaa helposti MusicCast-ohjaussovelluksella

Käytä MusicCast sovellusta älypuhelimellasi tai tabletilla, kun ohjaat ja käytät RX-V6A mallia. Voit ohjata sovelluksella useita MusicCast-tuotteita ja jakaa musiikkia laitteiden välillä langattomasti.

Monihuone äänentoisto – MusicCast

Kuvittele, että jaat kaiken rakastamasi musiikin kotona. MusicCast kattaa kaiken aina perinteisen vinyylilevyn jakamisen-, AirPlay®-, Bluetooth®-musiikin suoratoistopalveluihin * ja jopa television ääneen jakamiseen. Kaiken lisäksi MusicCast on suunniteltu äänentoistoa ajatellen, tukien High Resolution ääniformaatteja kuten Apple Lossless (ALAC) 96 kHz saakka, WAV, FLAC ja AIFF 192 kHz saakka

AirPlay2

AirPlay 2 lisää mahdollisuuden välittää Apple Music ja muita suoratoistopalveluita useisiin MusicCast-laitteisiin kotonasi. Hallitse sitä helposti iPhonesta tai iPadista, liitä se HomePodiin tai käytä vain ääniohjausta ja kysy Siriltä -apua.

eARC

Avaa 4K-sisällön kaikki potentiaali. Enhanced Audio Return Channel (tunnetaan myös nimellä eARC) on seuraavan sukupolven ARC – saatavana Yamahasta. eARC tarjoaa täyden resoluution, monikanavaiset ääniformaatit, kuten Dolby® TrueHD ja DTS-HD®, olemassa olevan HDMI-liitännän kautta, antaen sinulle realistisimman surround-äänikokemuksen suosikkielokuviisi ja -hetkiisi.

Hinta: 749 euroa
Lisätietoa ja tarkemmat speksit: Hifistudio.fi