Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut MX Anywhere 3 -hiiret on luotu vaativaan liikkuvaan käyttöön työssä ja vapaalla. Hiiren tarkka anturi toimii kaikenlaisilla alustoilla ja pinnoilla luotettavasti, haastavat lasipinnat mukaan lukien. Näin hiiren voi huoletta ottaa mukaan missä ikinä liikkuva työpiste onkin.

Tehokkaalla MagSpeed-vierityspainikkella verkkosivujen ja isojen tiedostojen selailu on nopeaa ja vaivatonta. Ainutlaatuisen mekaniikan ansiosta vierityspainike osaa automaattisesti valita hitaamman ja portaallisen tai nopeasti vapaalla rullaavan vaihtoehdon välillä. Näin käyttö on aina sulavaa ja nopeaa.

MX Anywhere 3 -hiirestä on kolme upeaa värivaihtoehtoa, joita ovat klassinen hiilenmusta, tyylikäs vaaleanharmaa ja kaunis roosa. Näin hiiri sopii paremmin erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin.

Laadukkaan langattoman tekniikan ansiosta hiiri toimii luotettavasti jopa kymmenen metrin päässä vastaanottimestaan. Hiiressä on nopea usb-c-liitäntäinen pikalataus ja virtaa riittää täydellä latauksella jopa 70 päivän käyttöön.
Jo minuutin pikalatauksella virtaa riittää kolmen tunnin käyttöön. Bluetooth-yhteydellä hiiri voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä jopa kolmeen eri laitteeseen. Tämän ansiosta samalla hiirellä sujuu useammankin eri laitteen käyttö.
Halutessaan hiiren voi yhdistää mukana tulevaan Unifying-vastaanottimeen. Vaihto Bluetooth-yhteyden ja vastaanottimen välillä sujuu napinpainalluksella.

Hiiren toimintoja voi halutessaan räätälöidä sovelluskohtaisin asetuksin. Kun hiiren rinnalle valitsee Logitech MX Keys -näppäimistön, nousee tietokoneen hallittavuus täysin uudelle tasolle.

Logitech MX Anywhere 3 -hiiri on yhteensopiva Windows-, macOS-, iPadOS-, ChromeOS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa.
Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiri on optimoitu macOS-käyttöjärjestelmälle, se on myös iPad-yhteensopiva ja hiiren mukana tulee Mac-yhteensopiva USB-C/USB-C-latauskaapeli.

Logitech MX Anywhere 3- ja Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiret ovat saatavilla hyvinvarustetuista tietokonetarvikkeita myyvistä liikkeistä ja verkkokaupoista.
Suositushinta: 99,99 euroa.

Lisätietoja: logitech.com/fi